Otkazana predstava

MIT festival

Otkazana predstava "Gogoland"

Gostovanje Narodnog pozorišta Sombor sa komadom Gogoland na MIT festivalu 18. septembra otkazano je.

Kraljevsko pozorište Zetski dom izvinjava se publici MIT festivala koja je kupila kartu za ovo izvođenje kao pojedinačni događaj ili kao dio paketa karata, i ohrabruje da refundira novac ili obezbijedi zamjenu ulaznice za neku drugu predstavu sa repertoara MIT festivala, kontaktirajući biletarnicu Kraljevskog pozorišta na broj 067 428 655.

Usljed komplikovane situacije u kojoj se našlo Narodno pozorište Sombor, iz direkcije ovog teatra  najiskrenije se  izvinjavaju  publici MIT festivala zbog opravdanog otkazivanja predstave Gogoland,u režiji Andraša Urbana.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.