Bar: Osamnaestogodišnjak ukrao automobil, policija istog dana rasvijetlila krađu
Ilustracija

Uhapšen, a vlasniku vraćeno vozilo

Bar: Osamnaestogodišnjak ukrao automobil, policija istog dana rasvijetlila krađu

Policija Bara je u kratkom roku rasvijetlila krivično djelo teška krađa i tom prilikom lišila slobode lice za koje se sumnja da je počinilo ovo krivično djelo.

Policija je 2. septembra postupajući po prijavi Z.B, radnika taksi sližbe HIT iz Bara, da mu je u Beogradskoj ulici u Baru, oko 16,30 člasova otuđeno motorno vozilo marke „Renault Cangoo“, barskih registarskih oznaka, pronašla i uhapsila O.P. (18) iz Bara.

"Policijski službenici su izvršili blokadu grada i potjeru za otuđenim vozilom. Tom prilikom je ovo vozilo zaustavljeno u mjestu Haj Nehaj u Sutomoru od strane saobraćajne patrole i policijski službenici su lišili slobode O.P. koji je upravljao vozilom zbog sumnje da je počinio krivično djelo teška krađa.Otuđeno vozilo je vraćeno vlasniku", saopšteno je iz Uprave policije.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru, koji je naložio da se ovo lice liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo teška krađa. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.