Osnovni sud odgodio suđenje Milanu Kneževiću
Milan Knežević

Osnovni sud odgodio suđenje Milanu Kneževiću

U Osnovnom sudu u Podgorici odgođeno je suđenje funkcioneru Demokratskog fronta (DF) Milanu Kneževiću, koji je optužen da je 17. oktobra 20015. godine fizički napao policajca.

Advokat Andrijana Razić saopštila je da je razlog odgađanja to što nije priložen materijal koji obuhvata nalaze i mišljenje vještaka koji je trebalo da procijeni da li su montirani snimci koji su vezani za incident.

Prema optužnici, Knežević je prilikom uklanjanja bine i šatora DF-a ispred parlamenta, fizički nasrnuo na policajca. Knežević je pred sudom na ranijim ročištima kazao da se branio od, kako je rekao, protivzakonitog postupanja policije, piše Rtcg.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.