Kežman demantovao medije: Milinković Savić neće igrati za Crnu Goru
Sergej Milinković Savić

Ima samo jednu državu

Kežman demantovao medije: Milinković Savić neće igrati za Crnu Goru

Menadžer srpskog fudbalera Sergeja Milinkovića Savića Mateja Kežman je u izjavi za Informer demantovao da će vezista Lacija obući dres Crne Gore

Pravo niotkuda bomba - Sergej će igrati za reprezentaciju Crne Gore! Veziste Lacija ponovo nije bilo na spisku selektora Srbije Slavoljuba Muslina, pa se pojavila informacija da bi sjajni igrač sredine terena mogao da obuče dres Crne Gore.

Međutim menadžer srpskog fudbalera Mateja Kežman je demantovao da će Milinković-Savić obući crnogorski dres.

- Gluposti su da će Sergej igrati za Crnu Goru. On je momak koji ima samo jednu državu i jednu reprezentaciju, a to je Srbija. Njegov san i njegova želja je da igra za Srbiju, kao što to želi i sedam miliona Srba. On je dečko na mjestu, uvijek se odazivao u mladu reprezentaciju. Čak i da me jeste zvala Crna Gora u vezi sa Sergejom, suludo je pričati o tome za koga Sergej želi da igra - rekao je Kežman za Informer i dodao:

- Već je dokazao koliki je patriota, odazivao se na svaki poziv u mladu reprezentaciju. Momak je pravi, ne vidim nijedan problem, osim taj što ga selektor Slavoljub Muslin ne zove u reprezentaciju. A nadam se da će se i to riješiti. On ima samo jednu državu - zaključio je Kežman.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.