Savršena maska od breskve za kožu meku poput svile
Ilustracija

Savršena maska od breskve za kožu meku poput svile

Koži je neophodno vitaminsko okrepljenje pa je preporučljivo da jednom nedjeljno na lice nanesete masku od breskve i meda.

Ovo voće bogato je karotenom, vitaminima C, B1, B2, B5 i B6, a takođe sadrži kalijum, fosfor, hlor, bakar, cink, gvožđe, magnezijum i kalcijum koji njeguju epiderm i vraćaju mu potrebnu vlažnost, piše Kurir.

Osvježavajuća maska od breskve i meda čisti kožu i skuplja pore, pa je idealna za masnu kožu. Od sastojaka, potrebni su vam samo jedna breskva i kašičica meda. Breskvu oljuštite, izvadite košpicu i izgnječite polovinu pulpe. Dodajte kašičicu meda i miješajte dok ne dobijete homogenu smesu.

Masku nanesite na očišćenu kožu lica i posle 20 minuta isperite hladnom vodom, pa stavite hidratantnu kremu.

Poslije ovog tretmana vaše lice će zasijati novim sjajem, a koža će postati nežna i svilenkasta na dodir.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.