Jovetić: Samo uz pun stadion možemo do velikog rezultata!
Stevan Jovetić

Pred meč sa Rumunijom

Jovetić: Samo uz pun stadion možemo do velikog rezultata!

Duel sa Rumunijom za crnogorske fudbalere je od ogromnog značaja u borbi za Mundijal. Naš reprezentacija je trenutno drugoplasirana u grupi E sa 13 osvojenih bodova, a isti učinak uz slabiju gol razliku ima Danska.

Rumunija je četvrta, ali samo sa teoretskim šansama za plasman u baraž.

“Ne bih se obazirao na kalkulacije, najvažnije je da damo sve od sebe. Samo korak po korak, da ne razmišljamo o drugima. Najbitniji smo mi, samo mi da uradimo ono što želimo i možemo. Slijede tri utakmice u kojima treba da pokažemo ko smo zaista i koliko vrijedimo. Spremni smo za to“, rekao je Stevan Jovetić.

On je dodao da je za njih svaka utakmica najvažnija.

"Odigrali smo dobro u Kazahstanu, napravili dobru uvertiru za Rumuniju. Težak meč nas čeka, nijedna pobjeda do sada nije bila laka, nadam se uz pun stadion da možemo da napravimo dobar rezultat“, kazao je napadač Monaka.

Jovetić je bio strijelac izjednačujućeg pogotka u Klužu, kada je naša selekcija na otvaranju kvalifikacija remizirala sa Rumunijom.

Sjutrašnji duel na stadionu pod Goricom zakazan je za 20.45.

Reprezentacija.me

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.