Bentlijem naletjeli na Vučića, tri osobe uhapšene
Aleksandar Vučić

Drama u Beogradu

Bentlijem naletjeli na Vučića, tri osobe uhapšene

Kolona vozila u kojoj se nalazio predsjednik Srbije Aleksandar Vučić presječena je u subotu ujutru oko 8:20 sati na kružnom toku Topčiderska zvezda.

Zbog ugrožavanja sigurnosti predsjednika uhapšene tri osobe.

Kako piše "Politika", pozivajući se na svog sagovornika, oni su vozilom marke "bentli" naletjeli na automobil u kome se nalazio Vučić.

Osumnjičenima je određeno i policijsko zadržavanje od 48 sati i oni će uz krivičnu prijavu u ponedjeljak biti saslušani u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, navodi list u jutrošnjem izdanju.

Na kolonu vozila, naletio je automobil marke "bentli", crne boje, španskih registarskih oznaka kojim je upravljao L. R.

Pored vozača, u automobilu koji je ugrozio bezbjednost predsjednika, nalazili su se i M. T. i S. D.

Sva trojica osumnjičenih, prema nezvaničnim informacijama, od ranije su poznata policiji po izvršenju različitih krivičnih djela.

Kako se navodi, L. R. je u kružnom toku Topčiderska zvezda "driftovao" automobil, odnosno brzo ga okretao pod punim gasom tako da gume počnu da škripe.

Usljed zadnje vuče, volan su držali suprotno okrenut, pa se auto, praktično, kretao postrance. Kolonu u kojoj je bio predsjednik Vučić činila su tri vozila. On se nalazio u prvom, a "bentli" je udario baš u taj auto.

Prema nezvaničnim informacijama, osumnjičeni su nakon privođenja u policiju testirani na narkotike, a u krvi i mokraći jednog od njih, utvrđeno je prisustvo kokaina.

Sva trojica, prema informacijama kojima raspolaže list, rade kao obezbjeđenje jedne popularne diskotete, a automobil kojim su udarili u kolonu vozila u kojoj se nalazio predsjednik Vučić pozajmili su od jednog poznatog fudbalera.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.