Eksplodirao automobil na Košutnjaku, uzrok plin? (VIDEO)
Foto: Screenshot

Povrijeđen vožač

Eksplodirao automobil na Košutnjaku, uzrok plin? (VIDEO)

Vozač je lakše povređen kada je u Ulici kneza Višeslava na Košutnjaku eksplodirao automobil "opel astra", javlja reporter RTS-a. Kako nezvanično saznaje, uzrok eksplozije je problem sa plinom.

Eksplozija se dogodila oko 15 časova, a na teren su odmah izašli vatrogasci koji su požar ugasili.

Vozač automobila koji je, prema nezvaničnim informacijama, eksplodirao zbog plina, uspio je na vrijeme da izađe iz vozila, ali je lakše povrijeđen, prenosi RTS.

Policija je izvršila uviđaj.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.