Plakete za Novljane, vicešampione Evrope
Plakete za Novljana, vicešampione

Članovi stručnog štaba kadetske košarkaške reprezentacije na prijemu u Opštini

Plakete za Novljane, vicešampione Evrope

Novljanima koji su do srebra vodili kadetsku košarkašku reprezentaciju Crne Gore na nedavno završenom Evropskom šampionatu - selektoru Mladenu Ostojiću i trenerima Slobodanu Savoviću i Kosti Papoviću danas su u Opštini Herceg Novi uručene plakete i u znak čestitke za ovaj veliki uspjeh.

Ostojića, Savovića i Papovića ugostili su predsjednik Opštine Stevan Katić, potpredsjednik Miloš Konjević i sekretarka za društvene djelatnosti i sport Vesna Samardžić. Pored plaketa, uručene su im i zahvalnice u ime „Sportskog centra Igalo“.

„Plakete i ovaj prijem samo su mali znak pažnje i način da vam u ime lokalne uprave i građana Herceg Novog kažemo hvala što na dostojanstven način predstavljate naš grad i državu. Ponosni smo što su upravo treneri koji žive i rade u Herceg Novom dio stručnog tima koji je Crnu Goru doveo do naslova vicešampiona Evrope, što je jedan od najvećih uspjeha crnogorske košarke“, poručio je Katić.

FotoPlaketezaNovljaneviceampioneEvrope2

Rukovodioci Opštine su članovima stručnog štaba razgovarali o stanju u košarci u Herceg Novom, potrebnim poboljšanjima i velikom potencijalu koji u našem gradu postoji. Saglasili su se da je potreban stalan rad i podrška, kako na državnom tako i na lokalnom nivou, ako želimo da zadržimo igrače koji su dio sjajne generacije poput ove, ali i podstičemo nove snage na bavljenje košarkom.

Sledeće godine reprezentaciji slijedi svjetsko prvenstvo u Argentini, a svi učesnici sastanka poželi su da se nakon tog takmičenja u Novom proslavi osvajanje još jednog odličja.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.