Oliver Dragojević: Liječim se i već sam bio na hemoterapiji
Oliver Dragojević

Oliver Dragojević: Liječim se i već sam bio na hemoterapiji

Proslavljeni hrvatski pjevač Oliver Dragojević, kome je nedavno ustanovljen tumor na plućima, već je krenuo na liječenje hemoterapijom. U pauzi liječenja, muzičar se odmara u svojoj kući na Korčuli, sa porodicom.

- Ne mogu svima da čitam ljekarsku dijagnozu - izjavio je Dragojević za hrvatske medije.

- Neke stvari su previše lične. Dijagnoza je takva kakva je, liječim se i već sam bio na hemoterapiji, sada ću nastaviti i sve je u redu. Zahvaljujem se svima na brizi, a ono što mi je sada potrebno je mir.

Sa muzičarom, koji je ostavio neizbrisiv trag na hrvatskoj i jugoslovenskoj sceni, na Korčuli su njegova supruga Vesna, sinovi Duja, Damir i Davor, snaje i petoro unučadi. Dragojevićeve komšije s ostrva kažu da se Oliver dobro "drži" i da nije smršao, a mještani ga viđaju na rivi sa sinom i unucima.

Veliku podršku ima i od kolega sa muzičke scene, među kojima su Halid Bešlić i Željko Bebek.

- Kad shvatiš da vrijeme leti, čovjeka uhvati panika - kazao je Dragojević. -

Nije to najava kraja, već razmišljanja kroz koje prolaze svi stariji.

Oliveru je pozlilo prije dvije nedelje na sahrani prijatelja posle čega je saznao da je bolestan.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.