Policija identifikovala Baranina koji je divljao kroz Sozinu
Foto: Screenshot/Podgorički vremeplov

Slijedi kazna

Policija identifikovala Baranina koji je divljao kroz Sozinu

Barska policija identifikovala je vozača čiji je snimak preticanja više vozila velikom brzinom u tunelu Sozina juče objavljen na društvenim mrežama i portalima. Radi se o M.M. (25) iz Bara koji je inače povratnik u teškom kršenju saobraćajnih propisa, saopšteno je iz Uprave policije.

Kako navode, saobraćajna policija je do sada u više navrata sankcionisala M.M. odnosno protiv njega više puta podnosila prijave Sudu za prekršaje, za koje prekšaje mu je Sud izricao novčane kazne.

"Od M.M. je uzeta izjava u CB Bar na okolnosti teškog kršenja ZOBS-a u tunelu Sozina kada je, kako se vidi na snimku, vozilom za koje se ispostavilo da se radi o vozilu 'VW Golf III', barskih registarskih oznaka, velikom brzinom pretekao više vozila. Preticanje vozila u tunelu je zabranjeno a osim toga M.M. se kretao brzinom koja je mnogo veća od dozvoljene brzine kretanja", navode u saopštenju.

Ističu da će od M.M., shodno zakonskim propisima, biti privremeno oduzeta vozačka dozvola i saobraćajna policija će protiv njega nadležnom Sudu podnijeti prekršajnu prijavu zbog kršenja ZOBS-a.

"Zbog ovakvih slučajeva kršenja ZOBS-a policija će u propisanoj proceduri nadležnima podnijeti inicijativu za izmjenu i dopunu ovog Zakona kako bi Zakon omogućio da se ovakvi prekršaji u saobraćaju strožije sankcionišu", zaključili su u saopštenju.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.