Estradni rat: Evo zašto su Severina i Karleuša u svađi
Foto: 24sata.hr

Ko je kome prvi stao na žulj?

Estradni rat: Evo zašto su Severina i Karleuša u svađi

Jelena Karleuša poznata je kao neko ko ne trpi nikoga ko mu stane na žulj, što se upravo desilo sa Severinom Kojić sa kojom se Jelena ne miriše mjesecima unazad.

Sve je počelo od dueta koji je Jelena trebalo da snimi sa MC Sajsi, a koji je propao nakon što je Severina "maznula" Jeleninu ideju i dogovorila saradnju sa njom. Jelena je bez dvoumljenja stavila tačku na priču o saradnji sa reperkom, koja je kasnije isticala kako je ponosna na saradnju sa Severinom.

Međutim, to nije sve. Kako se dugo šuška, Severina je prošle godine navodno imala ispad i na koncertu Saše Matića, na generalnoj probi. Naime, kada su joj organizatori prišli kako bi je zamolili da se ubrza, pošto i Jelena čeka na tonsku probu, Hrvatica je navodno prokomentarisala: "Koja Jelena?".

Naravno, komentar je odmah stigao i do Jelene, koja joj nije ostala dužna. Prošle godine, Jelena je u "Zvezdama Granda" na svoj način stavila do znanja šta misli o hrvatskoj pjevačici.

Naime, nakon što je jedna kandidatkinja otpjevala Severininu pesmu "Alkatraz", Ana Bekuta rekla joj kako bi trebalo maznije da je otpjeva, i da malo više glumi, kao što je to učinila Severina.

Jelena se ubacila rekavši:

''Pa da, svi smo vidjeli kako Severina glumi'', rekla je Jelena u duhovitom maniru, dok je Dragan Kojić Keba sjedio u žiriju, kao tajanstveni član, prenosi Telegraf.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.