Bijonse obećala velikodušnu pomoć rodnom Hjustonu
Bijonse

Pogodila ga oluja Harvi

Bijonse obećala velikodušnu pomoć rodnom Hjustonu

Američka pjevačica Bijonse, koja je rođena u Hjustonu, obećala je velikodušnu pomoć tom gradu koji je pogodila oluja Harvi.

Pop pjevačica je u pisanoj izjavi za u list Hjuston kronikl (Houston Chronicle) navela da sa svojim timom radi na detaljima u cilju sprovođenja plana za pomoć "u što većoj mjeri", prenosi Beta.

Zajedničko bogatstvo Bijonse i njenog supruga, repera Džej Zija iznosi milijardu dolara, navodi agencija Frans pres.

Kiša koja se sručila na američku državu Teksas tokom oluje Harvi potukla je rekord u količini padavina u toj južnoj američkoj državi i vjerovatno i SAD, saopštili su meteorolozi.

Šteta od oluje Harvi u Teksasu procijenjuje se na 42 milijarde dolara, zbog čega bi ta oluja mogla da se svrsta među pet najskupljih koje su pogodile SAD.

Rekordne padavine izazvale su velike poplave u Teksasu i sada počinju da pogađaju i državu Luizijanu.

Broj stradalih u oluji Harvi u SAD povećan je na najmanje 18, nakon što su još tri žrtve potvrđene u oblasti Hjustona, saopštili su ranije danas američki zvaničnici.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.