Šćepanović: CG nikom neće biti lak protivnik na Eurobasketu
Vlado Šćepanović

Najprijatnije iznenađenje

Šćepanović: CG nikom neće biti lak protivnik na Eurobasketu

Crna Gora ima reprezentaciju koja može da bude jedno od najprijatnijih iznenađenja na Eurobasketu. Svakako da pripremni period nije mjerilo onoga što nas očekuje na šampionatu, jer jedno su prijateljske, a drugo utakmice takmičarskog karaktera, kazao je u razgovoru za Portal Analitika legenda crnogorske košarke, Vlado Šćepanović.

''Po meni, Crna Gora sigurno treba da prođe grupu, jer ima kvalitet za to, a kasnije kad krenu ukrštanja, malo tu ima i doze sreće, kao i toga ko će im dalje biti protivnik. Ali ponavljam, Crna Gora može biti jedno od najprijatnijih iznenađenja na Evropskom prvenstvu'', kazao je on o dometima izabranika Bogdana Tanjevića.

Crna Gora će na predstojećem Evropskom prvenstvu, koje se od 31. avgusta do 17. septembra igra u Finskoj, Izraelu, Rumuniji i Turskoj, biti u grupi „C“ i igraće mečeve grupne faze u Klužu, sa jednim od domaćina - Rumunijom, potom Španijom, Hrvatskom, Češkom i Mađarskom. Šćepanović je uvjeren da Crna Gora nikom neće biti lak protivnik.

''Sigurno prolazimo grupnu fazu. To, po meni, ne dolazi u pitanje. I to bi bio veliki uspjeh. Za više od toga, nikad se ne zna. Ono što mogu da kažem je da niko lako neće igrati sa Crnom Gorom, to je sigurno'', poentirao je legendarni Šćepo.

Odgovorio je i ko su mu favoriti za osvajanje prvenstva.

''Svakako su to Španija, Francuska, Srbija''.

A na pitanje koji je glavni adut crnogorske reprezantacije, Šćepanovi odgovara:

''Ono u čemu su svi saglasni jeste da Crna Gora ima baš kvalitetnu centarsku liniju. Evo, sad sam u Njemačkoj pa dosta pričamo o reprezentacijama, i baš komentarišemo da Crna Gora ima veoma jaku centarsku liniju, da će ona praktično nositi igru reprezentacije''.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.