Dječak iz Berana osumnjičen za teške krađe u Herceg Novom

Dječak iz Berana osumnjičen za teške krađe u Herceg Novom

Hercegnovka policija rasvijetlila je tri teške krađe u pokušaju i jednu tešku krađu. Osumnjičeni za ova krivična djela je 14-godišnji Beranac.

"Službenici CB Herceg Novi su rasvijetlili četiri krivična djela iz oblasti imovinskih delikata i identifikovali maloljetnog A.A. (14) iz Berana koji je kako se sumnja počinio tri krivična djela teška krađa u pokušaju i jedno krivično djelo teška krađa", saopštila je Uparava policije.

Maloljetni A.A. je, kako se sumnja,  22. jula u mjestu Bijela, upotrebom fizičke snage polomio vrata butika i ukrao veću količinu garderobe.

Ukradena roba je pronađena i vraćena vlasniku.

Kako je saopštila policija, ovaj mladi Beranac je u noći  između 22. i 23. jula došao do marketa „Idea“ u ulici Orjenski bataljon,polomio staklo na ulaznim vratim i odustao od namjere da uđe u radnju.

"On je takođe, kako se sumnja, iste večeri izvršio još dva krivična djela teška krađa u pokušaju, na način što je na marketu „Idea“ i „Voli“ polomio stakla na ulaznim vratima ali je odustao od namjere da uđe u market „Voli“, dok je prilikom izvršenja krivičnog djela u marketu „Idea“ spriječen u namjeri ulaska od strane policijskog službenika.S obzirom da maloljetno lice u momentu izvršenja krivičnih djela nije bilo krivično odgovorno, odnosno bilo je staro 13 godina (u međuvremenu je napunilo 14 godina), spisi predmeta o rasvijetljenim krivičnim djelima za koje ovo lice ne može krivično odgovarati, dostavljeni su na upoznavanje nadležnom tužiocu", piše u saopštenju Uprave policije.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.