Nevrijeme u Zagrebu: Vatrogasci na terenu, ulice poplavljene(VIDEO)
Foto: Index.hr

Nevrijeme u Zagrebu: Vatrogasci na terenu, ulice poplavljene(VIDEO)

Jako grmljavinsko nevrijeme počelo je oko 16:30 h u Zagrebu. Uz grmljavinu je pljuštala kiša, a neke ulice su poplavljene, javljaju hrvatski mediji.

Kako navodi zagrebački portal "Indeks", nevrijeme će naratko osvježiti Zagreb, jer temperatura sjutra ponovo skaču na više od 30 stepeni.

Zagrepčani javljaju da je kiša toliko jako padala da su neke ulice u Novom Zagrebu poplavljene. Poplavljen je i Trg Ivana Kukuljevića u naselju Špansko, dodaje se. 

Zbog nevremena u Zagrebu oglasili su se i vatrogasci tog grada koji su na Fejsbuku objavili sljedeće: 

"Provala oblaka u Zagrebu! Nevrijeme s grmljavinom nadvilo se nad grad, uz kišu pada i grad. Vatrogasci Zagreb primaju stotine poziva građana. Sve raspložive ekipe su na terenu. Molimo vas da broj telefona 193 zovete samo u krajnjoj nuždi i da najkrače moguće opišete Vaš problem. Znamo da je Vama 5 cm vode u dvorištu ili podrumu veliki problem ali prvo se rješavaju objekti javne namjene, ulice i neposredno ugrožene osobe".

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.