Prijetili taksisti nožem zbog 37 eura, Podgoričanin uhapšen za drugim licem se traga
Ilustracija

Razbojništvo

Prijetili taksisti nožem zbog 37 eura, Podgoričanin uhapšen za drugim licem se traga

Podgorička policija je rasvijetlila krivično djelo razbojništvo počinjeno na štetu taksiste R.R. (48) iz Podgorice i zbog sumnje da je počinio isto uhapsila M.A. (27) iz Podgorice dok se za još jednim licem traga.

Kako je saopštila Uprava policije, uhapšen je M.A. (27) iz Podgorice zbog sumnje da je zajedno sa I.B. (23) iz Podgorice, 24. avgusta oko 22,50 časova, u ulici Vuka Karadžića zaustavilo taksi vozilo marke „Škoda“ nikšićkih registarskih oznaka, kojim je upravljao Podgoričanin R.R i tom prilikom njih dvojica su tražila da ih poveze do naselja Konik u Podgorici. 

Prilikom dolaska u naselje Konik, oni su, sumnja se, zahtijevali da taksista zaustavi vozilo u blizini otpada i uz prijetnju nožem od njega zahtijevali da im preda pazar. M.A. i I.B. su tom prilikom, kako se sumnja, otuđili 37 eura i mobilni telefon marke Samsung. Osumnjičeni su se dali u bjekstvo u nepoznatom pravcu - navodi se u saopštenju iz policije.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se M.A liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu.

Tužilac je nakon njegovog salušanja donio rješenje o zadržavanju u policijskim prostorijama do privoda nadležnom sudiji za istragu.

Policijski službenici intenzivno tragaju za I.B.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.