Pljačkali po kućama i stanovima:Uhapšen Albanac, prijava protiv maloljetnika iz Danilovgrada
Ilustracija

Pljačkali po kućama i stanovima:Uhapšen Albanac, prijava protiv maloljetnika iz Danilovgrada

Albanac S.M. (39) uhapšen je u Ulcinju zbog sumnje da je počinio pet krađa u tom gradu dok je protiv 17-godišnjeg Danilovgrađanina podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je provalio u dvije kuće i pokrao televizore i računarsku opremu

Policija Ulcinja i Danilovgrada je tokom vikenda rasvijetlila ukupno sedam imovinskih delikata.

"Službenici OB Ulcinj rasvijetlili su pet krivičnih djela teška krađa i krađa i lišili slobode državljanina Republike Albanije, S.M. (39) iz Dibera, dok su službenici OB Danilovgrad rasvijetlili dva krivična djela teška krađa u produženom trajanju i podnijeli nadležnom tužiocu u redovnom postupku posebni izvještaj protiv maloljetnog N.R. (17) iz Danilovgrada", saopštila je Uprava policije.

Sumnja se da je Albanac S.M. počinio navedena krivična djela u prethodnom periodu na području Ulcinja na način što se ušunjavao u kuće i stanove iz kojih je otuđivao novac, zlatni nakit, računarsku opremu, odjeću i obuću.

"Policijski službenici OB Ulcinj su pronašli veći dio otuđenih stvari koje će biti vraćene vlasnicima. S.M. je, uz krivičnu prijavu, priveden nadležnom tužiocu", istakli su iz policije.

Maloljetni N.R. iz Danilovgrada je, kako se sumnja, u avgustu i septembru ove godine, provalio u dvije kuće na području Danilovgrada iz kojih je ukrao televizore i računarsku opremu.

Sumnja se da je potom ukradene stvari prodao, tako da policija traga za njima.

"Protiv osumnjičenog je nadležnom tužiocu za maloljetnike podnijet posebni izvještaj kao dopuna krivičnih prijava prethodno podnijetih po nepoznatom izvršiocu", navedeno je u policijskom saopštenju.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.