Nata se ipak još nije udala(FOTO)
Nataša Bekvalac

Zbunila pratioce

Nata se ipak još nije udala(FOTO)

Iako je butik u kom je Nataša Bekvalac juče kupila haljinu objavio da su ponosni što je baš njih odabrala za najsrećniji dan, Svet saznaje da je došlo do velikog nesporazuma.

U razgovoru sa izvorima bliskim pop zvijezdi saznajemo da se Bekvalčeva nije udala i da je fotografija nastala na vjenčanju prijatelja njenog dečka Luke Lazukića.

– Luka i Nataša juče su bili na vjenčanju njegovog bliskog prijatelja na Kosmaju. Nije tačno da se udala – rekla je za Svet prijateljica Nataše Bekvalac.

Podsjećamo, Svet je u aktuelnom broju objavio da se Nataša i Luka vjenčavaju na Ibici i to za njen rođendan, 25. septembra, a taj plan i dalje važi.

 

Dance to express not to impress❤

Објава коју дели Nataša Bekvalac (@bekvalceva) дана

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.