Foto:Screenshot

"Ko to tamo peva?" Pa Dodik, naravno (VIDEO)

Milorad Dodik, predsjednik Republike Srpske, već tradicionalno, zapjevao je pod šatorom na centralnoj manifestaciji 52. Kočićevog zbora u Stričićima na Manjači.

 Uz pjesmu "Ne može nam niko ništa" sa njim se veselio i gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić, pišu banjalučke Nezavisne novine. 

Predsjednik Srpske je odvojio i vrijeme da se fotografiše sa građanima i posjeticima Kočićevog zbora. Dodik, koji je prisustvovao svečanom kulturno-umjetničkom programu 52. "Kočićevog zbora" u Stričićima na Zmijanju, naglasio je da mu je drago da je danas ovdje sa ljudima da podijeli uspomenu na Petra Kočića.

"Narodnim zborovanjem sjećamo se Kočića i njegovog velikog djela, čovjeka koji je gotovo prije sto godina pisao o patnji naroda ovog kraja i na najbolji mogući način to prenosio i ostavio u nezaborav svim generacijama", rekao je Dodik.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.