Dvispratna vila od 28 m2

"Kućica“ za pse Paris Hilton vrijedi oko 400.000 eura

Dajmond, Dolče, Prada i Dolar dio su brojne ekipe ljubimaca Paris Hilton. Nasljednica čuvenog lanca hotela trudi se da njeni psi imaju sve što im treba, pa i ponešto što im nije baš neophodno.

Paris Hilton ima petnaestak pasa koji žive u minijaturnoj, ali dosta raskošnoj verziji njene vile na Beverli Hilsu.

Ljubimci poznate Amerikanke uživaju u posebno dizajniranom namještaju, rashlađuju ih klima-uređaji, a na raspolaganju imaju i bazene.

„Toliko ih volim da sam ih malo razmazila. Oni su mi poput djece. Obožavaju da se druže u dnevnoj sobi, da se izležavaju na terasi i igraju u svom dvorištu“, objašnjava Paris.

Dvospratna vila za pse prostire se na 28 kvadratnih metara, ima spiralne stepenice, a za svakog čupavca predviđena je zasebna soba. Procjenjuje se da ova „kućica“ za pse Paris Hilton vrijedi oko 400.000 eura.

Kucicaf2

„Mnogi se žale da moji psi žive bolje od većine Amerikanaca. To me ne vrijeđa jer često dajem novac u dobrotvorne svrhe“, kaže nasljednica lanca hotela „Hilton“, prenosi Rts.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.