Izgorjelo vozilo na putu Risan- Nikšić
Foto: Podgorički vremeplov

Izgorjelo vozilo na putu Risan- Nikšić

Danas poslijepodne do temelja je izgorjelo vozilo na putu iznad Risna prema Nikšiću.

Automobil NK tablica izgorio je potpuno danas na putu Risan-NK.

Kako saznaje AntenaM, dvije ženske osobe u posljednjem momentu izašle su iz automobila. Kako su kazale, ništa im na kontrolnoj tabli nije ukazivalo na to da bi do požara moglo doći.

Kako je saopšteno AnteniM iz vatrogasne službe one su uspjele i da iz automobila iznesu dvije torbe. Dok je vatrogasna služba Perasta stigla na teren  već je bila pričinjena ogromna materijalna šteta. Srećom niko nije stradao.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.