Muškarci su najsrećniji kada je žena na vrhuncu, evo i zašto
ilustracija

Vaš orgazam hrani njegov orgazam

Muškarci su najsrećniji kada je žena na vrhuncu, evo i zašto

Mislite da oni ne razmišljaju o vašem orgazmu, griješite, bitno im je

Ako ste mislili da muškarcima nije posebno važno da li žene dožive orgazam tokom seksa, varate se.

Muškarcima je to veoma važno, čak i kada to ne pokažu, evo šta to za njih znači.

Misija je uspješno završena

Muškarci vole da se nadmeću i da imaju osjećaj da su dobro obavili zadatak. A kako seks ne garantuje baš uvijek vrhunac za ženu, vaš orgazam je očigledan dokaz koji potvrđuje da je on vješt u krevetu.

Voajersko zadovoljstvo

Ženski orgazam propraćen je grčenjem mišića, izvijanjem leđa i grickanjem usana. Sve su to prizori koje ga uzbuđuju i dodatno mu povećajavaju seksualno zadovoljstvo. Drugim riječima: vaš orgazam hrani njegov orgazam.

Stenjanje ga uzbuđuje

Vaše ubrzano disanje na putu ka vrhuncu ubrzaće i njegov put prema orgazmu. Neće mu smetati ni činjenica da komšije prisluškuju.

Orgazam vas zbližava i usrećuje

Nakon vrhunca mozak se topi u oksitocinu, koja poboljašava raspoloženje, čineći vas srećnim i emotivno povezanima. On takođe zna da se seksualno zadovoljstvo skriva u razmjeni, pa je srećan samo onda kada ste i vi zadovoljeni.

Telegraf.rs

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.