Teška nesreća na putu BP-BA, poginuo Bjelopoljac
Ilustracija

Teška nesreća na putu BP-BA, poginuo Bjelopoljac

U saobraćajnoj nesreći koja se oko 18:20 sati dogodila na magistralnom putu Berane - Bijelo Polje stradao je 43-ogodišnji Dušan Kuč iz Bijelog Polja, saopšteno je iz OKCa.

On je u trenutku nesreće upravljao motociklom marke kawasaki kada je iz neutvrđenih razloga udario u putnički automobil koji se kretao istom trakom.

Nesreća se dogodila u mjestu Šćepanica.

Policija je obavila uviđaj, a saobraćaj na tom dijelu puta je bio zatvoren sinoć do 23 sata,  zbog čega su formirane kolone iz oba pravca.

2114687110214481010406977826929588o

Zastoj na putu Berane-Bijelo Polje/Foto:Čitalac Kodexa

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.