Fetel u Ferariju i naredne tri godine

Fetel u Ferariju i naredne tri godine

Sebastijan Fetel, četvorostruki šampion Formule 1, produžio je ugovor sa italijanskim Ferrarijem za još tri godine.

Tako će njemački vozač, kojem je prethodni ugovor isticao na kraju tekuće sezone, u Ferrariju ostati do kraja 2020. godine.

Ferrari je tokom Velike nagrade Belgije, koja se ovog vikenda vozi na stazi Spa-Francorchamps, izdao saopštenje u kojem navodi da je potpisan novi ugovor sa Fetelom, ali nije davao dodatne detalje. Nešto ranije, Ferrari je produžio ugovor i sa svojim drugim vozačem Fincem Kimijem Rajkonenom, ali na još godinu dana, javlja AA.

Od kako je stigao u Ferrari 2015. godine Fetel je upisao sedam pobjeda u Formuli 1, tri u prvoj sezoni i četiri u tekućoj. Na podijumu je bio čak 28 puta. Nedavna pobjeda u trci za Veliku nagradu Mađarske bila je njegova 46. u karijeri.

Fetel je bio šampion Formule 1 2010., 2011., 2012. i 2013. godine. Sva četiri naslova osvojio je kao vozač Red Bulla.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.