Odbojkaši Jedinstva počeli pripreme za novu sezonu
Foto: OK Jedinstvo

Odbojkaši Jedinstva počeli pripreme za novu sezonu

Odbojkaši Jedinstvo Bemax, ekipa koja je prošle godine osvojila duplu krunu okupila se danas na gradskom stadionu na prvom treningu u gotovo istom sastavu i počeli pripreme za predstojeću sezonu.

U šampionskoj ekipi su ostali Rudić, Popović, Bugarin, Bulatović, a nastavak saradnje u narednoj sezoni dogovoren je sa Jovanom Delićem i Strahinjom Kuburovićem. Uskoro će saradnja biti dogovorena i sa još nekim igračima.

"Odlučili smo da startujemo na gradskom stadionu sa vježbama na otvorenom, a nakon izvjesnog vremena prelazimo u sportsku dvoranu kako bi nastavili pripreme. Ove godine po prvi put nastupićemo i u Ligi šampiona, što je veliki izazov za nas i potrudićemo se da se što bolje pripremimo u svakom smislu. Nas pored evropskih očekuju i obaveze u domaćem Prvenstvu i Kupu u kojima branimo osvojene trofeje što neće biti ni malo lak zadatak", kazao je šef stručnog štaba Darko Prebiračević.

okjedinstvobemaxodbojka

Plan je da se tokom priprema odigra i veliki broj kontrolnih utakmica sa ekipama iz zemlje i regiona, dok će bazični dio priprema Jedinstvo Bemax odraditi u Bijelom Polju.

"Posjedujemo sve što nam je potrebno za kvalitetan rad u ovom dijelu priprema. Mnogo je bitno da uvodni dio teče onako kako smo i planirali da bi kasnije ekipa na taj bazični, nadogradila i tehnički dio i igru. Pored rada na sportskom stadionu, uključićemo i rad u teretani za par dana. Imamo dovoljno vremena da se dobro pripremimo za obaveze koje nas očekuju u nastupajućoj sezoni", kazao je trener Mladen Miladinović.

U dobroj atmosferi i laganom ritmu prvi trening odradilo je 14 igrača.

okjedinstvobemaxpripremeodbojka1

"Ponovo je na okupu tim od prethodne godine, pred kojim su brojni zadaci, i izazovi. Naš cilj je da odbranimo odlične rezultate koje smo postigli tokom prošle sezone, ali smo svjesni da će biti teško. Očekuju nas obaveze i na domaćoj, i evropskoj sceni, ali se nadamo da ćemo ponovo obradovati našu publiku", kazao je kapiten Vladan Rudić.

Ove sezone Jedinstvo Bemax očekuje odbrana dva osvojena trofeja u domaćim takmičenjima i debitanski nastup u Ligi šampiona. Prvi meč u Ligi šampiona protiv kiparske Omonije igra se 18.oktobra u Nikoziji, dok je revanš zakazan za 22.oktobar u Bijelom Polju.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.