Murinjo potvrdio loše vijesti
Žoze Murinjo

Murinjo potvrdio loše vijesti

Trener Mančester junajteda Žoze Murinjo izjavio je danas da napadač neće biti spreman za grupnu fazu takmičenja u Ligi šampiona.

Portugalac je potvrdio, Zlatana Ibrahimovića nećemo gledati u grupnoj fazi elitnog takmičenja ove sezone. Ibrahimović je ove neđelje potpisao novi jednogodišnji ugovor sa Junajtedom, a još se oporavlja od povrede koljena.

"Mislim da Zlatan neće učestvovati u grupnoj fazi. Mislim da za to nema nikakve šanse. Da li imamo mjesto za njega u ekipi za Ligu šampiona? Da, imamo. Nadam se da će igrati u nokaut fazi, ali prvo moramo da osvojimo jedno od prva dva mjesta u grupi", rekao je Murinjo.

Ibrahimović je prošle sezone u 46 utakmica postigao 28 golova za Junajted, a sezonu je završio zbog ozbiljne povrede koljena.

Vesti.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.