Potvrđena optužnica Ulami i Mujoviću za ubistvo Medina
Nemanja Medin

Podgorički Viši sud

Potvrđena optužnica Ulami i Mujoviću za ubistvo Medina

Podgorički Viši sud potvrdio je optužnicu Tužilaštva kojom se Vladimiru Ulami i Darku Mijoviću na teret stavlja ubistvo Petrovčanina Nemanje Medina.

Prema navodima optužnice Ulama i Mijović su na podmukao način i sa umišljajem ubili Medina, saopšteno je iz Višeg suda.

Iako Medin još nije pronađen, tužilac sumnjiči Ulamu i Mijovića da su ga 8. jula prošle godine povrijedili, zatim strpali u gepek njegovog "megana", odvezli na nepoznato mjesto, ubili ga na za sada nepoznat način i sakrili njegovo tijelo.

Osumnjičeni su da su potom i zapalili njegov automobil pored lokalnog puta Virpazar - Rijeka Crnojevića. Automobil Petrovčanina kome se 8. jula prošle godine gubi trag, pronađen je četiri dana kasnije u mjestu Jabukov do.

Rtcg

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.