B92 uskoro postaje O2 televizija

B92 uskoro postaje O2 televizija

Televizija B92 u narednih nekoliko dana promijeniće ime u O2 TV.

Izvor lista ističe da je svima jasno da sadašnja televizija više nema nikakve veze sa starim konceptom B92 pa je ovakva odluka i očekivana. Sadašnji programski koncept je usklađen, kako piše Blic, sa novim svjetskim trendovima i zahtjevima gledalaca.

Prema pisanju lista, zaštitno lice kampanje biće popularni glumac Sergej Trifunović a programski koncept O2 TV se drži u tajnosti.

"Tačno je da će od jeseni biti velikih promjena i iznenađenja. Naša kompanija se trudi da uvijek bude korak ispred i iznenadi svoje gledaoce na najbolji način, tako će biti i ovog puta“, kratko su rekli u PR službi televizije.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.