Nataša saznala pol bebe pa objavila na neobičan način (VIDEO)
Nataša i Luka

Nataša saznala pol bebe pa objavila na neobičan način (VIDEO)

Nataša Bekvalac odlučila je da nekoliko minuta pošto je i sama saznala da li nosi dječaka ili djevojčicu, to podijeli i sa svim drugim ljudima!

Naime, pjevačica je na svoj Instgaram objavila snimak na kom se vidi kako joj veliki paket stoji pred vratima stana. Nata je, dok je prilazila paketu, objasnila da, ukoliko izađu roze baloni u pitanju je djevojčica, a ukoliko izađu plavi - dječak.

Pogledajte snimak, ispod kog se za svega nekoliko minuta izređalo na desetine čestitki, pa i od poznatih ličnosti:

 

Објава коју дели Nataša Bekvalac (@bekvalceva) дана

 

Nata i Luka Lazukić vjenčaće se 25. septembra, na pjevačicin rođendan, na Ibici. Slavlju će prisustvovati oko 25 zvanica, najbliži prijatelji i porodica.

U trenutku vjenčanja Nataša će biti na pragu 5. mjeseca trudnoće.

Telegraf

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.