Nokia 3310  od danas u ponudi Telekoma po cijeni od 1 do 49 eura

Za one koji žele jednostavan telefon

Nokia 3310 od danas u ponudi Telekoma po cijeni od 1 do 49 eura

Savremeni model popularne Nokie 3310 dostupan je od danas u ponudi Telekoma po cijeni od 1 do 49 eura, zavisno od paketa za koji se korisnik odluči.

Nakon 17 godina od kad je proizveden prvi model, Nokia je ove godine lansirala modernu verziju 3310, koja je velikim dijelom zadržala karakteristike originala. Nova verzija vraća jednu od najpopularnijih igrica „Zmija“ a zadržan je i karakteristični dizajn i melodije zvona. Posebno se ističe izdržljivost baterije, koja omogućava čak 22 sata razgovora.

Uređaj, za razliku od originalnog modela, ima mogućnost povezivanja na internet (2G) i kameru sa 2 Megapiksela. Telefon je uglavnom namijenjen nostalgičnim fanovima originalnog modela, kao i korisnicima koji žele jednostavan telefon za pozivanje i poruke, istakli su iz Telekoma.

Podsjećamo, originalna Nokia 3310 predstavljena je prvi put 2000. godine i bila je jedan od najprodavanijih telefona na svijetu, a posebno je prepoznatljiva po izdržljivosti i dugotrajnoj bateriji.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.