Vatrogasci se bore za život, a hrane se namirnicama sa isteklim rokom prije tri godine

Dešava se i to

Vatrogasci se bore za život, a hrane se namirnicama sa isteklim rokom prije tri godine

Hrvatski vatrogasci koji se danima i nedjeljama bore s vatrenom stihijom na mnogim požarištima širom zemlje dobili su lanč pakete s namirnicama kojima je rok istekao u decembru 2014.

Vijest o tome je naišla na veoma negativne reakcije javnosti, posebno na društvenim mrežama na kojima su distribuirane i fotografije kao dokazni materijal, a pod naslovom "Svijet to mora da vidi".

vatrogasci

Zvaničnim saopštenjem se potom oglasila Podravka u pokušaju da objasni da je u konkretnom slučaju riječ o paketima proizvoda koji su tokom maja i juna 2014. isporučeni po narudžbini Ministarstva privrede, za potrebe Robnih zaliha, a kao pomoć stradalima na poplavljenim područjima u Slavoniji.

Podravka, objašnjava, da nakon isporuke proizvoda naručiocima ne snosi nikakvu odgovornost za njihovu dalju distribuciju i upotrebu, prenio je Večernji list.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.