Porodica zbog selfija razbila eksponat star 800 godina (VIDEO)
Ilustracija

Velika Britanija

Porodica zbog selfija razbila eksponat star 800 godina (VIDEO)

Porodica, koja je bila u posjeti Muzeju priorata u Pritlvelu u Velikoj Britaniji, slomila je 800 godina star kovčeg kada je na njega podigla dijete u pokušaju da da načini fotografiju.

Kovčeg sa skeletom monaha, načinjen od pješčara, pronađen je 1921. godine, piše Bi-Bi-Si, prenosi B92. 

U muzeju je bio izložen sve dok roditelji nisu podigli dijete na eksponat, kada se začulo pucanje i odlomio se dio kovčega. 

Porodica je izašla iz muzeja ne prijavivši incident, koji je srećom zabilježila bezbjednosna kamera, prenosi Indipendent. 

Još se ne zna da li će protiv roditelja biti pokrenuta tužba. 

Gardijan prenosi da će popravka koštati oko 130 dolara.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.