Predstavljen Samsung Galaxy Note 8 (VIDEO)
Foto: Screenshot/Youtube

Predstavljen Samsung Galaxy Note 8 (VIDEO)

Nakon toliko vremena iščekivanja Samsung je danas zvanično počeo svoju smartfon sezonu predstavivši Galaxy Note 8.

U posljednjih nekoliko sedmica, bilo je mnogo procurjelih informacija o Note 8 hardveru, gdje su otkriveni detalji o sistemu dualnih kamera, dizajnu u stilu S8 sa Infinity ekranom bez ivica, i naravno, povratak S Pena.

I dok S8 Plus ima veliki ekran od 6.2 inča, od Note 8 se očekuje da ponudi čak i veći ekran od 6.3 inča, za one koji baš žele veće i bolje.

Na Galaxy Unpacked događaju, organizovanim ovim povodom, šef komunikacija Samsunga D. Dž. Koh govorio je o istoriji Note linije.

Nakon toga prikazan je uvodni video o tome koliko su Note telefoni omiljeni i kako su fanovi Samsunga ostali uz kompaniju i nakon Note 7 debakla sa baterijom.

“Niko od nas neće zaboraviti šta se desilo prošle godine, znam da ja neću. Ali isto tako nikada neću zaboraviti milione lojalnih korisnika Note telefona koji su ostali sa nama”, rekao je Koh.

“Dozvolite da izjavim svoju najdublju zahvalnost nevjerovatnoj Note zajednici širom svijeta”, dodao je on.

“Veliki telefoni su definicija budućnosti mobilne tehnologije”, rekao je Koh opisavajući ekran novog telefona koji se nestrpljivo iščekuje na tržištu.

Samsung je uvijek govorio da je Note linije bila plodno tlo za inovaciju.

Note 8 je značajan proizvod za Samsung ne samo kao vodeći proizvod za jesenju sezonu, već i zbog povratka Note brenda na tržište poslije prošlogodišnjeg Note 7 debakla.

Na video bimovima pušten je klip kojim se prikazuje izgled Note 8 telefona, a na scenu je izašao predsjednik marketinške divizije Samsunga Džastin Deniston da da više informacija o karakteristikama telefona.

B92

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.