Piton pojeo mačku pa se zavukao ispod dječakovog kreveta (VIDEO)
Foto: Screenshot/Youtube

Nezvani gost

Piton pojeo mačku pa se zavukao ispod dječakovog kreveta (VIDEO)

Tanapum Lekien (42) rekla je da je mačku otkrila ispod prozora sa više ugriznih rana. Ona je zatim ušla u sobu njenog sina i ispod kreveta primijetila ogromnu životinju.

Džinovski piton pronađen je ispod kreveta dječaka u Tajlandu.

Zmija je pronađena ispod kreveta pošto je ušla kroz prozor posle ubijanja porodičnog mačeta.

Tanapum Lekien (42) rekla je da je mačku otkrila ispod prozora sa više ugriznih rana. Ona je zatim ušla u sobu njenog sina i ispod kreveta primetila ogromnu životinju. Na sreću, njen sin Nong (13) nije spavao u sobi.

"Probudila sam se ujutru i vidjela mrtvo mače napolju. Jasno su se vidjeli ugrizi. Pogledala sam u spavaću sobu mog sina i vrisnula od straha kad sam vidjela kako se nešto kreće ispod kreveta. Pomislila sam šta se sve moglo desiti da je te noći spavao u svojoj sobi i zaplakala. Mora da je neki anđeo čuvar bdio nad njim. Zaspao je u mojoj sobi te noći i odlučila sam da ga ne budim nego da ostane u toj prostoriji. Zmija je ušla kroz njegov prozor. Da je spavao u krevetu, mogla je da ga ubije", rekla je uplašena majka.

Kada je otkrila da se piton nalazi u njenoj kući, Lekien je pozvala lokalni centar za spasavanje životinja, čiji su radnici odmah izašli na lice mjesta.

"Zmija je bila prosječne veličine, ali veoma agresivna", rekao je jedan od radnika.

Na kraju je zmija stavljena u platnenu vreću i nepovrijeđena puštena u divljinu.

Novosti

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.