Palma političarima: Prodajte fotelje i podijelite pare siromašnima
Dragan Marković Palma

Palma političarima: Prodajte fotelje i podijelite pare siromašnima

Predsjednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma danas je poručio političarima u Srbiji da prodaju svoje fotelje, novac daju siromašnim porodicama i da političari ubuduće sjede na drvenim stolicama.

"Skupština grada Jagodine je donijela jednoglasno odluku da se fotelje na kojima su sedjeli funkcioneri prodaju na aukciji a da se donesu drvene stolice na kojima će sjedjeti predsjednik skupštine, njegov zamjenik i sekretar. Takođe i fotelje koje se koriste za sjednice Gradskog vijeća u maloj sali prodaćemo na aukciji i te pare daćemo porodicama koje imaju troje i više djece", poručio je Marković.

On je kazao da političari ne zaslužuju da sjede na foteljama a da pojedini građani u Srbiji nemaju na čemu da spavaju. 

"Predlažem da sve lokalne samouprave urade ono što će uraditi Jagodina, da prodaju svoje fotelje i pare daju onima koji teško žive. Ova moja poruka se ne odnosi na Vladu Srbije i predsjednika republike jer tamo dolaze gosti, već samo važi za lokalne samouprave. Možda i Beograd to treba da uradi", kazao je Marković.

Beta
 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.