Pozvali smo Bjelopoljca koji besplatno izdaje stan, evo šta nam je rekao

Pozvali smo Bjelopoljca koji besplatno izdaje stan, evo šta nam je rekao

Crnogorsku javnost iznenadio je danas oglas za besplatno izdavanje stana u Bijelom Polju.

Naviknuti da plaćamo sve, po cijenama previsokim za naš standard danas nas je iznenadio oglas za izdavanje stana potpuno besplatno. Većina nas je u nevjerici posmatrala bijeli papir, uvjereni da je u pitanju prevara ili pak nečija šala.

 U želji da provjerimo o čemu se radi pozvali smo otkucani telefonski broj i stupili u kontakt sa 50godišnjim Tihomirom Zejakom, vlasnikom kuće u ul. Volođina.

"Tačno je da besplatno dajem stan. U pitanju je prvi sprat porodične kuće površine 38 m2. Moji budući stanari ne treba ništa da plaćaju, osim računa za struju koju potroše", kaže Tihomir za portal Kodex.

Slušajući  odgovor na pitanje koji su njegovi razlozi za davanje smještaja besplatno, zaključujemo da ovaj Bjelopoljac zapravo traži dobre komšije, koji će mu biti pri ruci kad zatreba.

"Moja supruga je preminula prije pola godine. Imam dvoje djece, ćerku koja sada kreće u 6. razred i sina koji je đak prvak. Volio bih da moji budući stanari prigledaju moju djecu kada sam ja odsutan i eventualno im pripreme neki obrok", priča nam Tihomir.

Složićete se da nije velika cijena za krov nad glavom, biti prijatelj, dobar komšija i ponekad zamijeniti majku, djeci koja su igrom sudbine bez nje ostala.

Ostaje nam samo da Tihomiru za stanare poželimo dobre ljude.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.