Demokrate pružile besplatnu pravnu pomoć za 162 rožajske majke
Demokrate

Sa troje ili više djece

Demokrate pružile besplatnu pravnu pomoć za 162 rožajske majke

Inicijativni odbor Demokrata Rožaje održao je sastanak sa novim članovima i simpatizerima u ovoj opštinskoj organizaciji. Sastanku su prisustvovali: poslanica Demokrata Valentina Minić, predsjednik Opštinskog odbora Berane, Novica Obradović i predsjednik Inicijativnog odbora Rožaje, Senad Tahirović. Na sastanku je razmatrana politička situacija, kako na državnom tako i na lokalnom nivou.

''Bilo je i riječi o daljim aktivnostima koje će Demokrate sprovoditi u ovoj opštini u cilju što efikasnijeg detektovanja mnogobrojnih problema  sa kojima se građanke i građani Rožaja svakodnevno susrijeću. Posebno ih brine porast stope nezaposlenosti i veliki broj visokoškolaca koji svakodnevno napuštaju njihov grad u potrazi za boljim životom, dok su uništena privreda, loša putna infrastruktura, neefikasna administracija, nepotizam, korupcija , obesmišljavanje javnih konkursa, nemilosrdna eksploatacija prirodnih resursa, nedostatak parkova i prezaduženost Opštine dio stvarnosti koju Rožaje preživljava zajedno sa ostalim gradovima na sjeveru'', saopštile su Demokrate.

Mladi tim iz Rožaja je u novootvorenim prostorijama u centru grada,  za samo 15 radnih dana, pružio besplatnu pravnu pomoć za  162 rožajske majke  sa troje i više djece.

''Na predlog Inicijativnog odbora Rožaje, na sastanku su pored ostalih, razmatrane i aktivnosti koje će se sprovoditi u okviru terenske kampanje “od vrata do vrata” u kojoj će mlade Demokrate sa zadovoljstvom  obići domaćinstva u ovoj sjevernoj opštini, te blagovremeno zaokružiti pobjedničku partijsku infrastrukturu. Predan terenski rad, koji se tokom cijele godine gotovo neprekidno sprovodio na cjelokupnoj  teritoriji Crne Gore, rezultirao je nezaustavljivim rastom u svim crnogorskim opštinama. Stoga, vjerujemo da će i Rožaje sa Demokratama pokazati svoju snagu i kazniti one koji su ga tri decenije bahato pustošili  i doveli do ivice propasti'', navodi se u saopštenju.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.