Majka pokušala zapaliti roštilj pa zapalila sebe i trogodišnju ćerku
Ilustracija

Majka pokušala zapaliti roštilj pa zapalila sebe i trogodišnju ćerku

Tragičan slučaj dogodio se u neselju Obojak kod Fojnice u Bosni i Hercegovini. Pri paljenju roštilja stradala je trogodišnja djevojčica, dok je njena majka povrijeđena.

Do nesreće je došlo kad je majka pokušala zapaliti roštilj gorivom iz karnistera, piše Avaz. Vatra je pri tome zapalila karnister koji je eksplodirao, a plamen je zahvatio majku i djevojčicu koja se igrala u blizini.

Njih dvije prebačene su u fojnički Dom zdravlja, a djevojčica kasnije i u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu, gdje je zbog teških opekotina preminula. Istragu o ovom slučaju preuzelo je Kantonalno tužilaštvo u Travniku.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.