Stanić: Željeznaku niko nije tražio savjete
Mirko Stanić

Stanić: Željeznaku niko nije tražio savjete

"Predstavnik Jedinstvene Rusije Željeznak već nekoliko puta sebi daje za pravo da savjetuje crnogorske političke partije i daje ocjene političke situacije u našoj zemlji. Pored toga što se čini da mu to niko ne traži, dobra praksa bi nalagala da se partijski funkcioneri ne miješaju u unatrašnja politička pitanja stranih država, ali Željeznak to očigledno ne zna", rekao je portparol SDP-a, Mirko Stanić.

Ukoliko već ima namjeru da nekog savjetuje, dodaje on, neka to radi sa Novom srpskom demokratijom i DPS-om sa kojima, kako kaže, njegova Jedinstvena Rusija ima sporazume o strateškoj saradnji.

"Mi ćemo i sami naći način da od Crne Gore napravimo uspješnu, demokratsku i razvijenu zemlju. Čini se da upravo razigravanje nacionalnih priča u proteklih par mjeseci ide na ruku politici podjela u Crnoj Gori od koje koristi imaju samo navedene saveznice Jedinstvene Rusije i da nije slučajno pojačano interesovanje nacionalističkih krugova raznih boja za Crnu Goru poslije ulaska naše zemlje u NATO", dodao je Stanić.

Navodi i da će nova vlast i novi predsjednik, u Crnoj Gori biti čvrsto posvećeni njenom ustavnom određenju i čvrsto na kursu evropskih i evroatlantskih integracija

"I na kraju, Željeznaka moramo razočarati - taj novi predsjednik neće biti ni iz jedne od saveznica Jedinstvene Rusije u Crnoj Gori", zaključio je Stanić.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.