Vujošević: Nije tačno da sam na VMA zbog pogoršanog stanja

Vujošević: Nije tačno da sam na VMA zbog pogoršanog stanja

Trener košarkaške reprezentacije BIH Duško Vujošević smješten je na Vojno medicinsku akademiju u Beogradu kako bi ljekari imali bolji uvid u njegovo zdravstveno stanje i liječenje

Vujoševića je posjetio jedan od najpoznatijih navijača crno-belih Miša Tumbas, koji ima izuzetno dobar odnos s bivšim strategom Partizana. Kako je prenio Miša, Vujošević ne izgleda loše.

''Dobro je, dobro. Ne znam kad sam stigao, ali došao sam da ga posjetim, čim sam čuo. Nadam se da će uskoro da izađe'', poručio je Miša.

Vujošević  je dodao da se osjeća bolje i da na odeljenje nije primljen zbog pogoršanja zdravlja.

''Plan je bio da odmah po dolasku u Beograd dođem na VMA, ali nije bilo potrebe da to bude baš tog dana. S druge strane, potrebno je da se sinhronizuju liječenje i tretmani. Takođe, potreban mi je mir i procjena je moja, ali i ljekara da je bolje da jedan dio vremena provedem ovdje. Želim da se što prije izliječim i to ide dobrim putem. Nije tačno da sam na VMA zbog pogoršanog stanja, vidio sam neke natpise, ali mogu da pišu šta hoće'', rekao je Vujošević za Kurir. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.