Ukrali auto sa parkinga, pa postavili ukradene tablice
Ilustracija

Uhapšeni Podgoričanin i Budvanin

Ukrali auto sa parkinga, pa postavili ukradene tablice

Pripadnici barske polcije su preduzimjaući mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja krivičnih djela iz oblasti imovinskih delikata rasvijetlili krivično djelo krađa i lišili slobode dva lica zbog sumnje da su počinili krivično djela krađa u saizvršilaštviu i krivično djelo falsifikovanje isprave.

Službenici CB Bar su, 21.avgusta preduzimajući mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja krivičnih djela iz oblasti imovinskih delikata, a postupajući po prijavi da lice koje upravlja vozilom marke „Smart“ hrvatskih registarskih oznaka ugrožava ostale učesnike u saobraćaju, vršili kontrolu saobraćaja.

Vozilom je upravljao N.P. (17) iz Podgorice, koji je u blizini Požarevačke ulice napustio vozilo i dao se u bjekstvo u nepoznatom pravcu. Brzom akcijom policije on je pronađen i uhapšen. N.P. je, kako se sumnja, sa N.A. (18) iz Budve 19.avgusta ukrao vozilo marke „Smart“ sa parking prostora jednog marketa.

"Oni su, kako se sumnja, iskoristili nepažnju oštećene koja je ovo vozilo ostavila neobezbjeđeno, otključano sa ključem u bravi. Osumnjičeni su, kako sumnja, u reonu Virpazara otuđili hrvatske registarske oznake sa pmv marke „Passat“, jedne rent a car agencije, i postavili na otuđeno vozilo „Smart“", saopšteno jeiz Uprave policije.

Kriminalističkom obradom je utvrđeno da je otuđeno vozilo, po broju šasije, pipada Č.P, a da se na predmetnom vozilu nalaze hrvatske registarske oznake čije nestanak prijavljen Upravi policije.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru, koji je naložio da se N.P. i N.A. liše slobode i da mu se privedu uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično djelo krađa u saizvršilaštviu i krivično djelo falsifikovanje isprave.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.