Amfilohije: Da se krste i prosvijete oni koji su oboljeli od brozomore
Mitropolit Amfilohije

Najopakija bolest

Amfilohije: Da se krste i prosvijete oni koji su oboljeli od brozomore

Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije kazao je da u Crnoj Gori vlast prodaje dušu i pretke ulaskom države u NATO i uskoro članstvom u Evropskoj uniji.

Vladika je poručio da u Crnoj Gori ne smije biti nijednog nekrštenog pravoslavca, pišu Večernje Novosti.

"Najpijre treba da se krste i prosvijete oni koji su oboljeli od brozomore koja je najopakija bolest i ovdje vlada već 70 godina. Ona je opakija od tuberkuloze, raka i svake druge teške bolesti. Oni koji su se klanjali "zlatnom teletu" Brozovom i Lenjinovom, sada se klanjaju "zlatnom teletu" briselskom i evropskom. Idemo na zapad gdje sunce zalazi iako znamo da svjetlost dolazi sa istoka - rekao je Amfilohije.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.