Voz smrskao automobil na pružnom prelazu, dvoje povrijeđeno
Foto: Tanjug , ilustracija

Kod Leskovca

Voz smrskao automobil na pružnom prelazu, dvoje povrijeđeno

Dvojica mladića iz Gadžinog Hana, od kojih je jedan maloletan, povrijeđeni su u sudaru automobila i putničkog voza sinoć oko 19.40, a željeznički saobraćaj od Niša prema Preševu je bio u prekidu.

S.T (22) je zbog teške povrede glave prebačen iz urgentnog centra u Leskovcu u Klinički centar u Nišu, dok je maloletni F. D. (16) lakše povrijeđen, rečeno je agenciji Beta u leskovačkoj bolnici.

Putnici koji su bili u vozu kazali su agenciji Beta da je automobil smrskan do neprepoznavanja i da je prava sreća što su mladići preživjeli.

Takođe putnici su tvrdili da je rampa na pružnom prelazu kod Brestovca bila podignuta, ali ti podaci nisu zvanično potvrđeni.

"Voz je udario u zadnji dio automobila i bacio ga na banderu. Vidio sam tri mladića pored automobila kako izvlače dvojicu. Scena je bila jeziva, a ja sam bio sa djecom i nisam smio da se zaustavljam. Ono što sam pouzdano vidio jeste da je rampa stajala podignuta", ispričao je jedan putnik koji je sa djecom pešice došao do Leskovca.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.