Upoznajte djevojku koja nema vaginu i matericu (VIDEO)
Foto: Screenshot/Youtube

Upoznajte djevojku koja nema vaginu i matericu (VIDEO)

Amerikanka Kajli Moats (22) rođena je bez vagine i materice odnosno sa rijetkim poremećajem koji se zove Majer Rokitanski Kuster Hauser sinodrom! Kajli ima jajnike i ovulaciju, ali...

Na njenu žalost tu prestaju Kajlini to jeste, ženski procesi u tijelu.

Naravno kao i svako na ovom svijetu i ona želi da vodi ljubav sa svojim dečkom, normalno. Pa sada pokušava preko stranica za donaciju da sakupi novac za operaciju.

Kajli umjesto vaginalnog otvora, kako kaže, ima tanku kožicu, a svoje stanje je otkrila kada je sa 18 godina prvi put posjetila ginekologa shvativši da su sve njene prijateljice, ali i mlađa sestra, dobile menstruaciju.

Kako su doktori joj rekli ona se može podvrgnuti operaciji kako bi joj se konstruisala vagina, ali njeno zdravstveno osiguranje ne pokriva troškove, budući da se operacija tretira kao operacija promjene pola.

Zbog toga njena porodica, prijatelji i dečko skupljaju novac na internetu kako bi Kajli što pre bila potpuna žena.

Bez obzira na svoje stanje, ona je u srećnoj vezi. Robi je nije napustio nakon što mu je rekla da nema vaginu i da će dati sve od sebe da joj pomogne u njenoj borbi.

Sestra i prijateljice su se već ponudile da će biti surogat majke njenoj djeci, a skupilo se više od 5.000 dolara od 15.000 potrebnih za operaciju.

"Upoznala sam Robija u višoj školi kada sam radila na recepciji. Došao je do mene i od tada smo počeli da pričamo. Trebalo mi je oko mjesec dana da mu kažem da nemam vaginu. U početku je bio zbunjen, ali podržavao me je i rekao da to ne mijenja apsolutno ništa "rekla je Kajli.

Ona se raduje seksualnom odnosu, ali očekivano, ima veliku tremu.

"Plašim se da nešto ne krene po zlu, pa sam malo uplašena. Jedan pogrešan potez može da me povrijedi. Plašim se koliko će boljeti " zaključila je Kajli.

Zanimljivosti dana

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.