Herceg Novi: Asfaltiran plato na Kruševicama i sanirane kritične tačke
Plato na Kruševicama

Herceg Novi: Asfaltiran plato na Kruševicama i sanirane kritične tačke

Juče je na Kruševicama završeno asfaltiranje platoa ispred crkve Sv Nikole i zgrade mjesne zajednice, kao i sanacija najkritičnijih tačaka na putu prema tom selu u zaleđu Herceg Novog, obavještavaju iz Sekretarijata za društvene djelatnosti i sport Opštine Herceg Novi.

Posao je urađen zahvaljujući odličnoj saradnji opštinskog Sekretarijata za društvene djelatnosti i sport, Agencije za izgradnju i razvoj Herceg Novog, mjesne zajednice Kruševice, brojnih mještana, a uz značajnu pomoć lokalnih privrednika i preduzeća „Komunalno stambeno“.

Treba posebno istaći napore mještana i privrednika, koji su sopstvenim snagama obnovili suvomeđe uz put.

Kako je kazao direktor Agencije za izgradnju i razvoj Boro Lučić na ovom primjeru se jasno pokazalo koliko je važna dobra saradnja i komunikacija mještana, privrednika i lokalne uprave. To treba da bude osnov za realizaciju brojnih projekata koji su potrebni našem gradu, a posebno kada se radi o razvoju zaleđa.

Istakao je da hercegnovsko zaleđe ima ogroman potencijal, ali prvi preduslov da se on iskoristi je obezbijediti prilazne puteve. Zato će u narednom periodu uslijediti brojne manje akcije, poput ove, ali i ozbiljnije rekonstrukcije dionica puta, kako bi se poboljšala preglednost puta i bezbjednost učesnika u saobraćaju, a nadamo se i povećao broj onih koji posjećuju zaleđe.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.