Slučaj Marović farsa u režiji vrha DPS i vrha države Srbije
Ivan Vujović

Ruganje sa zdravim razumom

Slučaj Marović farsa u režiji vrha DPS i vrha države Srbije

DPS ruganje sa pravdom i zdravim razumom u slučaju Marović polako ulazi u drugu godinu dok ova bestidna predstava vremenom dobija i svoje dodatne elemente, ocijenio je Ivan Vujović, član Predsjedništva SDP.

"Nakon što su DPS patriote, po  priznanju da su šefovi kriminalnih grupa dobili bratske srpske pasoše, imamo i novi slučaj u kojem će i njihovi jataci u poslu pljačke građana ostati van domašaja pravde. I izvjesna Olivera Ilinčić, desna ruka do skoro drugog čovjeka DPS, nam poput Marovića šalje pozdrave iz Beograda poručujući da će i ona milione građana Crne Gore mirno i spokojno trošiti", navodi Vujović u saopštenju.

Čitav slučaj Marović je prema njegovim riječima, odavno postao farsa "u očiglednoj režiji vrha DPS i vrha države Srbije koji, kako sami priznaše, nikada nijesu bolje sarađivali".

"Ovaj političko-interesni dil na relaciji Đukanović – Vučić predstavlja, kako bi to lijepo rekao ministar pravde, „ruganje sa pravdom“. Ili bolje reći ruganje sa građanima Crne Gore.

DPS „patriotama“ nije dovoljno što otimaju od sopstvenih građana već moraju i dodatno da ih ponižavaju ovakvim bestidnim predstavama koje vrijeđaju zdrav razum. Kao da nam svima poručuju – nije dovoljno što vas pljačkamo već vam se i moramo smijati u lice. Valjda im je tada zadovoljstvo potpuno", navodi se u saopštenju.

Vujović dodaje da "dok šefovi kriminalnih grupa iz DPS i njihovi jataci,slobodni kao ptice, po Srbiji troše naše milione, dotle njihova centrala u Crnoj Gori prebrojava četnike i partizane".

"Oni zaista misle da su građani toliko neznaveni da ne vide da je DPS „patriotizam“ najbolje pokazao upravo Svetozar Marović. Opljačkaj građane, pobjegni iz zemlje i na kraju odrekni se Crne Gore – tako glasi formula DPS „patrotizma“. Da kojim slučajem Marović nije procesuiran upravo bi nam on danas dijelio patriotske lekcije prebrojavajući ko je za, a ko protiv države.

„Patriote“ moraju znati da svakoj prevari i pohari jednom dođe kraj, da prevaranti i otimači uvijek završe tamo gdje im je mjesto i da će tako biti i ovoga puta. Zato, džaba vam novci….", zaključeno je u saopštenju.

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.