Slike trovanja pasa Kolašin predstavile kao varvarski grad

OO DPS traži da se ispita slučaj

Slike trovanja pasa Kolašin predstavile kao varvarski grad

Snimci i fotografije iz Kolašina na kojima se vide kako u najvećim mukama umiru psi usled trovanja potresli su domaću i širu javnost.Masovno trovanje zabilježili su turisti a isto su osudili aktivisti civilnog sektora. Opštinski odbor Demokratske partije socijalista zatražio je danas da se hitno ispita pomenuti slučaj.

"Ovakav zločin prema životinjama kada su naočigled brojnih mještana i turista umirali psi usljed teškog, i ponajprije sumnjivog trovanja nije zabilježen u Kolašinu i predstavlja teško krivično djelo. Slike jadnih životinja obišle su svijet i Kolašin predstavile kao varvarski grad u kome u 21. vijeku psi umiru na ulici u najtežim mukama", saopštili su iz kolašinskog DPSa i dodali:

"Nakon najnovijeg skandala sa savjetnikom vojvodom, čime je SDP i defitivno nadjenuo četničku kokardu,  slučaj trovanja pasa pokazuje i suštinsko neznanje vršilaca vlasti da na efikasan i odgovoran način brinu o onome što su interesi građana i samog grada. Nedobronamjernost, neznanje i nedomaćinsko upravljanje resursima samo su neke od karakteristika gradske vlasti koja zahvaljujući Đurđevinskom marifetluku vrši vlast u opštini Kolašin, na štetu građana ovog grada. Sigurni smo da će na narednim lokalnim izborima koji će se ubrzo održati, postojeća koalicija biti poslata u zasluženu istoriju kao opomena građanima Kolašina ali i Crne Gore da paze kome poklanjaju svoje povjerenje, jer se ovakve vlasti više nikada ne smiju ponoviti".

Prozvali su predsjednicu Opštine, Željku Vuksanović, da građanima Kolašina ali i cijele Crne Gore, objasni kako je do ovog nemilog događaja došlo kao i šta su tim povodom preduzeli i kakva je njihova odgovornost u ovom slučaju.

"Ako joj ne smetaju saradnici sa četničkim ordenjem, pa se o toj temi nije ni oglašavala, dužna je da odgovori na ova pitanja i bar malo spere ljagu sa Kolašina", zaključili su iz DPSa.

Uznemirujući snimak: Trovanje pasa u Kolašinu

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.