Ljubavna priča ovog bračnog para iz Pule će vas rasplakati
Foto: Fejsbuk

Ljubavna priča ovog bračnog para iz Pule će vas rasplakati

Na pulskoj plaži Valkane svako popodne oko 17 sati stariji par dolazi da se okupa. Međutim, nije ovo priča o dva penzionera koji uživaju, sunčaju se i plivaju.

Oni su oboje veoma mršavi, a žena je i bolesna. Muškarac je svaki dan mora skinuti i polako je uvesti u more. Spusti je vodu i pridržava rukama. I stalno joj nešto šapuće.

Njihov ritual traje oko 20 minuta. Poslije kupanja izađu iz vode, on je obriše i obuče.

''Njegov pogled... To se ne može riječima opisati. Ne poznajem ovaj vremešni par, ali volim ih gledati. Oni su moji idoli'', zaključila je Puljanka koja je svojim postom ganula mnoge na Fejsbuku. 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.