Posljednje obraćanje: Evo šta je Slavko Perović poručio Crnogorcima
Slavko Perović

"Dobrovoljnim i kupljenim robovima"

Posljednje obraćanje: Evo šta je Slavko Perović poručio Crnogorcima

Stanovnici i stanovnice Crne Gore, bez obzira na pol, nacionalno, vjersko ili političko opredjeljenje, obraćam Vam se posljednji put i zbog toga Vas ne oslovljavam sa građani i građanke jer taj pojam podrazumijeva slobodne ljude a vi to nijeste, poručio je bivši lider Libralnog Saveza Crne Gore Slavko Perović na svom zvaničnom blogu, u onom što je nazvao svojim posljednjim obraćanjem Crnogorcima.

-Vi ste dobrovoljno i sa vašom namjerom podložnoj računima i računanju, odabrali da budete robovi na ropskom pitu. Vodi vas punih 20 godina crnogorska mafija na čelu sa Milom Đukanovićem i vi taj put smatrate vašim najlukavijim i najvišim dometom, što na vašem jeziku znači prevarom, odnosno Vašim uspjehom. Ali kao i vaši očevi i đedovi Vi svjesno i namjerno varate sami sebe, glumite i lažete da ste prevareni. Mafijaška Crna Gora je vaš izbor a Milo Đukanović  je vas reprezentativni i istinski predstavnik i istinski  Vaš vođa. On je iz glave svih Vas i svi ste isti kao on a da to nije istina sve bi odavno drugačije bilo u Gori Vam Crnoj. - poručio je Perović Crnogorcima.

Vi, kaže Slavko Perović Crnogorcima, istinu i borbu za istinu smatrate Vašim najvećim neprijateljem dok je laž Crnogorcima luka i utočište i nada. Uz laž dodajte, kaže Perović Crnogorcima, i svoje poltronstvo i nesojstvo ne samo trenutnoj već i svakoj vlasti. To je, kaže Perović, ram za realan portret Crnogoraca uz pljačku koja im je jedini cilj. 
-Sve ovo što sam rekao, ali i još mnogo toga, uzrok je da Vam kažem i sledeće...Pričali što pričali, ne interesuje me. Nikad od 1918. godine nijeste imali nekog sa neizmjernom ljubavi prema Vama i prema Gori Crnoj, a sa više znanja, plemenitosti, hrabrosti i ljudskosti, ko se otvoreno i bez straha i uzmaka borio za Vašu slobodu i sreću i slobodu i sreću Vaših potomaka, od mene lično, Slavka Perovića i dičnog, viteškog i nenadmašnog Liberalnog Saveza Crne Gore. Čas je da se od srca zahvalim svima koji su slijedili naš put a još više onima koji su se na tom putu borili, ali je i čas da prokunem i sve naše izdajnike.- poručio je Slavko Perović.

Stranku kakva je bila Liberalni Savez Crne Gore i njegovu patriotsku borbu ne pamte prostori bivše domovine. Ništa od toga nije bilo dovoljno da Vas spriječi na Vašem dobrovoljnom putu sunovrata, poručuje Perović. Naprotiv , istina Liberalnog Saveza je samo raspomamljivala Crnogorce i okretala ih protiv Liberala a to je osnovna karakteristika svakog bića koje je do krvi iskompleksirano a Crnogorci to jesu, konstatuje Perović.

Perović je Crnogorcima poručio i da on, kad bi se to sve i desilo, nikad i ni pod kojim uslovima neće preuzeti vlast u Crnoj Gori. Da ga vide kao žrtvenog čistača planina  svog amoralnog i krvavog smeća Crnogorci to neće dočekati, poručio im je Perović.  

Perović je Crnogorcima, i njihovim potomcima, poručio da im zabranjuje da koriste njegovo ime i prezime u bilo kakvim okolnostima pa i u nekim novim u kojima bi eventualno nekom palo na pamet da mu podigne spomenik ili daruje ulicu ili trg. Tako mu nešto od dobrovoljnih i kupljenih robova ne treba, poručio je Perović.  

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.